Ortaklı Ortaokulu

Vizyon: Öğrenci merkezli eğitim. Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan okutan araştıran özgür düşünen sorunları çözebilen başkalrının haklarına saygılı ülkesine karşı sorumlu toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan gelişime açık çevre bilinci yüksek kendine güvenen katılımcı sorgulayan etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hemde sosyal yönden gelişmiş yüksek ahlaki değerler kazanmış küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Çağın gerekleri ile donanmış,özgür düşünen,kendisi ve toplumla barışık,milli ve evrensel değerleri benimsemiş,bilgiyi üreten ve yöneten, geleceğe güvenle bakan ve almış olduğu eğitimin gereklerini yerine getiren ve davranışa dönüştüren bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz her yıl 8. sınıflara yönelik yapılan TEOG sınavı sonucunda 10-15 arası öğrenciyi Anadolu Liselerine, Son iki Eğitim-Öğretim Yılında ise Her Yıl Birer Öğrencimizi İslahiye Fen Lisesine kazandırdık.

Saatler: 08.30-15.00
Isınma: Kalorifer ile ısıtılmaktadır.
Yabancı Dil: İngilizce derslerinde eğitim verilmektedir.
Servis Bilgisi: Okulumuza komşu mahallelerden okul servisi ile öğrenciler gelmektedirler. Eğitim ve öğretimlerini okulumuzda devam ettirmektedirler.
Sportif Etkinlikler: Okulumuz 2017/2018 Eğitim Öğretim Yılında İlçe Genelinde Düzenlenen Futbol Turnuvasında Yıldızlar Kategorisinde İlçe 4.sü, Küçükler Kategorisinde Grup İkincisi Olmuşlardır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0342 875 11 43

WEB - https://ortakli.meb.k12.tr

Adres - Ortaklı Mahallesi İslahiye/GAZİANTEP

Kütüphane Kitap Sayısı :680
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim şeklinde olup İlk ve Ortaokul beraber aynı binada eğitim-öğretime devam etmektedir. Okulumuz Taşıma Merkezidir.

Yerleşim Yeri - Gaziantep/İslahiye/Ortaklı Mahallesi

Adres - Ortaklı Mahallesi İslahiye/GAZİANTEP

Ulaşım Okulumuz öğretmenlerini taşıyan okul servisimiz vardır. Ayrıca mahallemize şahsi taşıtlar ve mahalle minibüsü ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine yaklaşık 16 km, il merkezine de 80 km uzaklıktadır.